top of page

Parterapi på Frederiksberg hos Naja Friis

At møde kærligheden er en utrolig og stærkt motiverende faktor for at skabe forandring og udvikling. Når kærligheden afløses af konflikter, eller måske tavshed, kan parterapi hjælpe jer til at finde hinanden igen.
Man kan starte i parterapi, fordi der er noget, der er svært at tale om. Nogle gange kan det føles, som man taler i ring, og at alle samtaler ender i vrede skænderier og dermed sårede følelser. På Frederiksberg, tilbyder Naja Friis en støttende ramme, hvor I kan starte i parterapi, fordi der er noget, der er svært at tale om.

Når vi som par ikke får talt hensigtsmæssigt sammen om de uoverensstemmelser og forskelligheder, som der uvægerligt er i et parforhold, medfører det ofte, at lysten til nærhed og intimitet gradvist forsvinder. I parterapi kan I arbejde på at få en bedre relation til hinanden ved at blive bedre til at tale sammen, og dermed opnå større forståelse af jer selv individuelt og for hinanden.hinanden​
I parterapi tager vi udgangspunkt i de temaer, I bringer ind i samtalen. Parterapi kan være med til, at I finder en god og tryg måde at tale sammen på, så I begge føler jer hørt, mødt, respekteret og forstået.
Nogle gange skal der flere samtaler til. Det kan også være, at I efter en enkelt eller to samtale har fundet hinanden, og selv kan gå videre derfra.
I et parforhold er du og din partner to forskellige mennesker med hver deres psykologiske bagage, ønsker, drømme og behov.

På Frederiksberg hos Naja tilbydes parterapi i et rum, hvor I kan udforske og adressere udfordringer såsom:​​​​

  • Utroskab

  • Gentagne konflikter

  • Uenighed om børneopdragelse

  • Manglende nærhed og intimitet

  • Skilsmisse (overvejer I skilsmisse eller er I allerede skilt)

  • Længsel efter nærhed

  • Stilstand i parforholdet

  • Jalousi

  • Manglende eller dårlig kommunikation

  • Seksuelle problematikker

Skab et trygt rum for parterapi og udvikling på Frederiksberg

At finde kærligheden er en smuk og kraftfuld oplevelse, der motiverer os til at stræbe efter forandring og personlig udvikling. Men når kærlighedens glød bliver erstattet af konflikter eller tavshed, kan det føles som om, vi har mistet forbindelsen til hinanden. Her på Frederiksberg tilbyder Naja Friis et støttende og trygt rum, hvor I kan genopdage hinanden gennem parterapi.

 

Det er ikke unormalt at starte i parterapi, når der er emner, som er svære at tale om. Nogle gange føler man, at man gentager de samme diskussioner uden at komme videre, og det kan føre til sårede følelser og vrede skænderier. I parterapi på Frederiksberg giver Naja Friis jer mulighed for at tage de første skridt mod forandring.

 

Når vi som par ikke formår at håndtere vores uenigheder og forskelligheder på en hensigtsmæssig måde, kan det resultere i, at lysten til nærhed og intimitet svinder hen. Parterapi kan hjælpe jer med at genopbygge forholdet ved at lære jer at kommunikere effektivt, hvilket fører til større forståelse, både for jer selv individuelt og for hinanden.

 

I parterapi tager vi udgangspunkt i de emner, I bringer til samtalen. Målet er at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor I begge føler jer hørt, mødt, respekteret og forstået. Nogle gange kræver det flere samtaler, mens andre gange kan en enkelt eller to samtaler give jer de redskaber, I har brug for til at gå videre. I et parforhold er I to unikke individer med jeres egne psykologiske bagage, ønsker, drømme og behov. I parterapi på Frederiksberg kan I sammen udforske og forstå disse forskelligheder for at skabe en dybere og mere givende forbindelse. Ring eller skriv til os for at begynde jeres rejse mod forandring og forbedring i jeres parforhold.

bottom of page